אמיר צבי

אמיר צבי המזוודה

מי אני? אמיר צבי

ירושלמי, שחקן בנשמה ובוגר הסטודיו למשחק של ניסן נתיב. אני בעל ניסיון רב בתיאטרון, שיחקתי בהבימה, הייתי חבר להקת מיומנה,  בתיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער, תיאטרון הסימטה, ועוד.
 היה לי חלום גדול לשלב את אהבתי הענקית להיסטוריה ולארץ ישראל יחד עם האהבה הגדולה שלי למשחק. ולכן, החלטתי לשלב בין שני התחומים הללו ולהקים את  “סיורי המזוודה” המתמחה בסיורים תיאטרליים ברחבי הארץ. נכון להיום, הסיורים מתקיימים בירושלים, תל אביב, יפו העתיקה, זכרון יעקב, רמלה, חיפה והיד עוד נטויה. במהלך השנים צירפתי אליי עוד מספר שחקנים ומדריכים מצויינים, שעוזרים ומסייעים לי בשליחות הזו – להעביר את סיפורי ההיסטוריה החשובים בצורה מעניינת ומרתקת. יחד אנחנו משתדלים לעשות המון כיף ולשמח אנשים טובים.

מדריכים נוספים

מיכל ששון ביבי

מיכל ששון ביבי

נעים להכיר, אנחנו שתיים: תל אביב יפו, העיר שמהלכת עליי קסם, ואני מיכל ששון ביבי , מורת דרך מוסמכת חיה ונושמת את העיר ללא הפסקה.

האוניברסיטה העברית בירושלים

סיורי האוניברסיטה העברית

קבוצת “היסטוריה איזורית של רפואה במזרח התיכון” מורכבת מסטודנטים ועמיתי פוסט דוקטורט שלומדים וחוקרים יחד בחוג ללימודי האסלאם והמזרח התיכון באוניברסיטה העברית. את הסיור בעקבות

סיור בשוק עם גיל חובב

גיל חובב

סופר, איש אוכל וההוא מ’עושים שוק’ בטלוויזיה, מטייל, מבשל ועושה קניות בשווקים כבר למעלה מעשרים שנה. סיור איתו בשוק כולל את כל מה שאסור להחמיץ